EXPERIENCES

Door onze ontmoetingen met geniale ondernemers zijn we met het idee gekomen om top experiences te koppelen aan onze koude kunsten. De positieve houding en een goeie dosis aan vermaak wordt hier in zijn geheel in mee genomen!

FUNK KARAVAAN

Nasmaak van het feest. Alles is mogelijk, wel zo lekker!

Onze vrienden van de FUNK KARRAVAAN: Deze groep mannen kunnen ons verstreken door hun skills in te zetten achter de vinyl platen in hun vintage caravan. Met vloerkleden als podium en muziek waar je absoluut niet op stil kan staan, is dit een aanrader als het gaat om een feel good vibe! Genres: Disco/Funk/70's/80's/90's. Los van de vloer met deze kanjers van mannen die helemaal ingespeeld zijn op de energie die wij graag doorgeven aan jouw gasten op het feest. Deze dj's geven de juiste invulling van de opbouw op het feest, tot het losgaan op de dansvloer!

SHAKE KINGS

Did someone say cocktails?

De heren van Shake Kings. Na de eerste ontmoeting al, wisten we dat deze heren buitengewoon waren op het gebied van cocktails. Niks wordt aan de toeval overgelaten en de mix die we hiermee aan kunnen bieden is fenomenaal!